Personvernerklæring

Generelt
Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Limited og tilknyttede selskaper (“Reckitt Benckiser”) respekterer personvernet til hver enkelt som besøker nettstedet vårt, eller responderer på våre interaktive annonser og andre former for kommunikasjon. I denne personvernerklæringen presenteres informasjonen Reckitt Benckiser samler inn, og hvordan vi bruker denne informasjonen. I denne erklæringen finner du også informasjon om hva du skal gjøre dersom du ikke ønsker at personopplysninger om deg skal samles inn eller deles når du besøker Reckitt Benckiser-nettsteder, eller responderer på våre annonser og andre former for kommunikasjon. 


Vi vil kanskje endre denne personvernerklæringen, så du bør derfor besøke denne siden med jevne mellomrom, slik at du kan være sikker på at du har lest og godtatt vår siste personvernerklæring. 

Personlig identifiserbar informasjon 
Reckitt Benckiser samler ikke inn personlig identifiserbar informasjon om deg (det vil si navn, adresse, telefonnummer eller e-postadresse) med mindre du gir oss informasjonen frivillig. 

Når du gir oss personlig identifiserbar informasjon, vil vi kanskje spørre deg om du vil motta meldinger fra oss, for eksempel nyhetsbrev, e-poster eller annen informasjon. Du kan velge om du vil motta denne kommunikasjonen eller ikke. 

Dersom du ikke vil at personlig identifiserbar informasjon samles inn, bør du ikke sende den til oss. Dersom du allerede har sendt denne informasjonen og vil at vi skal fjerne den fra våre arkiver, går du til Kontakt oss-siden på nettstedet for varemerket. 

Personlig informasjon som samles inn på nettstedet, kan lagres eller behandles i landet du bor i eller i alle andre land Reckitt Benckiser eller dets underleverandører eller agenter driver virksomhet, og ved å bruke nettstedet samtykker du i at informasjon kan overføres utenfor landet du er bosatt i. Reckitt Benckiser garanterer at dersom informasjon overføres utenfor landet du er bosatt i, behandles informasjonen i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. 

Personlig identifiserbar informasjon brukes til å levere tjenesten eller informasjonen du ber om, men i tillegg kan vi bruke den til å spore måten du bruker nettstedet vårt eller produktene våre på. Vi vil kanskje kombinere informasjonen du gir med informasjonen vi samler inn separat, blant annet informasjon du har gitt til andre organisasjoner (med samtykke om at den kan deles) og offentlig informasjon. Denne informasjonen vil være til hjelp for oss når vi for eksempel skal utforme våre produkter, nettsider og annonser. For å kunne gjøre dette vil vi kanskje dele informasjon med andre selskaper som arbeider for oss. Disse selskapene har samtykket i bare å bruke informasjonen din på den måten vi har bedt dem om, og å ha prosedyrer på plass for å beskytte informasjonen. 

Dersom vi deler informasjonen din med andre typer selskaper enn det som er angitt ovenfor, kontakter vi deg først og gir deg mulighet til å fjerne informasjonen fra våre databaser, dersom du ikke allerede har gitt oss samtykke til dette. 

Vi oppbevarer informasjonen i en rimelig periode eller så lenge loven krever det. 

Barn
Reckitt Benckiser har ikke til hensikt å samle inn noen form for personlig identifiserbar informasjon (det vil si navn, adresse, telefonnummer eller e-postadresse) fra personer under seksten år. Der det er hensiktsmessig, vil Reckitt Benckiser uttrykkelig instruere barn til ikke å sende inn slik informasjon. Dersom et barn har gitt oss personlig identifiserbar informasjon, bør en forelder eller verge gå til Kontakt oss-siden på nettstedet for varemerket dersom de vil at denne informasjonen skal slettes fra våre databaser. 

Ikke-personlig identifiserbar informasjon samlet inn automatisk
I noen tilfeller vil vi kanskje samle inn informasjon om deg som ikke er personlig identifiserbar. Eksempler på denne typen informasjon er blant annet typen nettleser du bruker, typen operativsystem du bruker, og domenenavnet på nettstedet du koblet til nettstedet eller annonsen fra. Vi bruker denne informasjonen i den hensikt å få en bedre forståelse av kundenes interesser og å forbedre virksomheten vår og nettstedene våre. 

Informasjon som vi kan plassere automatisk på harddisken til datamaskinen din 
Når du viser én av nettsidene eller annonsene våre, kan vi lagre informasjon på datamaskinen din. Denne informasjonen kan for eksempel være i form av en "informasjonskapsel" eller en lignende fil som gjør oss i stand til å skreddersy en nettside eller annonse, slik at den er bedre tilpasset dine interesser og preferanser. I de fleste nettlesere kan du slette informasjonskapsler fra harddisken, blokkere alle informasjonskapsler eller motta en advarsel før en informasjonskapsel lagres. Se instruksjonene for nettleseren eller hjelpeskjermbildet hvis du vil ha mer informasjon om disse funksjonene. Merk at dersom du fjerner eller blokkerer informasjonskapsler, vil det kunne påvirke muligheten til å bruke nettstedet fullt ut. 

Hvem kan kontaktes?
Dersom du har sendt inn personlig identifiserbar informasjon via et Reckitt Benckiser-nettsted eller interaktiv annonse eller andre former for kommunikasjon og vil at informasjonen skal slettes fra våre databaser, går du til Kontakt oss-siden på nettstedet til varemerket. 

Denne personvernerklæringen trådte i kraft fra og med juni 2013
© 2013 Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Limited. Med enerett. - See more at: http://www.scholl-norge.no/home/personvernerklaering/#sthash.juQrQdIz.dpuf