Scholl behandlingspenn for vorter

Produktfunksjoner

  • CLINICALLY PROVEN
  • SYNLIGE RESULTATER ETTER 1 UKE
  • Enkel, presis ettklikksapplikator
  • Oppbevares utilgjengelig for barn

Produktbeskrivelse

Scholl behandlingspenn for vorter er en medisinsk utstyr som er klinisk dokumentert for behandling av vorter på hender og føtter. Behandlingspennen inneholder en gel basert på ingrediensen TCA-Active™, som fremkaller avskalling av den infiserte huden. Den fortykkede huden og viruset som forårsaker det, fjernes og ny, frisk hud vil komme frem. Ettklikkspennen leveres med en presisjonstupp for målrettet påføring. Et blått fargestoff er tilsatt gelen for å tilrettelegge for presis påføring og for å forhindre utilsiktet påføring på den friske huden.

TCA-ActiveTM (based on Trichloroacetic Acid), Carbopol, Methylene Blue, Aqua.

● Oppbevares utilgjengelig for barn. ● Oppbevar pennen i originalemballasjen ved romtemperatur (15-25 ℃). Rengjør tuppen av pennen forsiktig med et tørkepapir og lukk pennen godt igjen etter bruk. ● Ikke bruk etter utløpsdato som står på pennen og ytteremballasjen. Etter første åpning har produktet en holdbarhet på 6 måneder. Ikke overskrid utløpsdatoen.

1. Påfør forsiktig én blå dråpe (ett klikk) med behandlingsgel kun på vorten. Hvis én dråpe ikke dekker hele vorten, påfører du en dråpe til. 2. Hvis gelen utilsiktet kommer i kontakt med frisk hud, vasker du hele området med såpe og vann for å forhindre irritasjon eller en brennende følelse på den friske huden. Du kan bruke en salve som vaselin for å beskytte området rundt før du påfører gelen. 3. La gelen tørke i 10–15 minutter før du tar på sokker, sko eller hansker. 4. Tørk forsiktig bort overskytende gel fra tuppen med et tørkepapir. Sett på hetten og sørg for at pilene ikke er innrettet. Gjenta behandlingen 2 ganger om dagen i 4 dager. For barn med små vorter påføres gelen 1 gang om dagen.

Pennen kan brukes av voksne og barn fra 4 år. Det anbefales at voksne påfører gelen på barn. For barn anbefales det å endre doseringsplanen til 1 påføring per dag. Se instruksjonene under HVORDAN BRUKE BEHANDLINGSPENNEN FOR VORTER. Under graviditet eller amming, eller om du er diabetiker, har dårlig blodsirkulasjon eller hudsykdommer, anbefaler vi at du rådfører deg med fastlegen din før bruk.

EA_3125779

Product Code: 5701092115041