FAQs

1. Hvordan brukes det?

Se instruksjonsvideoen for Scholls elektroniske Velvet Smooth neglepleiesystem.

2. Hvordan bytter du batteri?

Når batteriet er dødt skrur du løs bunnen og bytter det brukte batteriet med et nytt.

3. Hvilken type batteri bruker enheten?

Du trenger 1 AA-batteri, som følger med enheten.

4. Kan jeg bruke produktet på tåneglene og?

Ja, selvfølgelig kan du det. Av hygienehensyn foretrekker noen et eget sett med hoder for tåneglene.

5. Hvor lenge varer hodene?

De varer inntil 12 uker avhengig av hvor ofte de brukes.

6. Kan jeg file de formene jeg vil?

Ja. Du finner forslag til negleformer i instruksjonsvideoen for Scholl elektroniske Velvet Smooth neglepleiesystem.

7. Jeg har diabetes. Kan jeg bruke den?

Snakk med legen din.

8. Hvor ofte kan jeg bruke den?

Fil når du føler behov for det. Om sommeren gror neglene raskere enn om vinteren, det er det eneste du må huske på. For pussing: Når du føler ujevnheter på neglens overflate vil pussehodet gjøre jobben, men ikke overdriv! Vi anbefaler å pusse hver enkelt negl høyst 15 sekunder hver annen uke. Ved polering: Når glansen er borte kan du bruke det hvite poleringshodet til å gi neglene dine en frisk glans.For å forlenge glansen kan du forsterke glansen med vår negle- og neglebåndsolje.

9. Kan jeg fortsatt bruke den neglelakken jeg elsker?

Selvsagt! De lakkerte neglene dine vil skinne mer enn noen gang fordi de nypolerte neglenes glatte overflate får lakken til å reflektere lyset mer likt. For et mer holdbart resultat anbefaler vi å bruke en klar lakk som første lag.

10. Hvor kan jeg kjøpe det?

Du kan kjøpe Scholls Velvet Smooth elektroniske neglepleiesystem, erstatningshoder og negle- og neglebåndsolje på det lokale apoteket eller online. Bare se hvor andre Scholl fotpleieprodukter er plassert. Forretningen kan også ha valgt å plassere produktene ved siden av andre neglepleieprodukter, som neglefilerneglepussere eller manikyrsett.

11. Kan jeg rense enheten?

En fuktig klut er tilstrekkelig for den elektroniske neglepennen (husk at den ikke er vanntett). Det enkelte filehodet kan imidlertid renses under vann når de er atskilt fra neglepennen.

12. Kan jeg bruke enheten i dusjen?

Vi har ikke laget enheten for at den skal være vanntett. Grunnen til det er ganske enkel. Filing, pussing og polering av negler krever at neglene er tørre. Våte negler er for myke.

13. I hvilken rekkefølge skal jeg bruke de ulike hodene?

Først bruker du filehodet for å gi neglene dine den ønskede formen. Så jevner du ut ujenvnheter med pussehodet. Endelig gir du neglene en flott og sunn glans med poleringshodet.

14. Hva er det som gjør Scholl negle- og neglebåndsolje så spesiell?

For det første leveres den med en praktisk pensel, som gjør at du unngår søl under påføring. Børsten tillater at du påfører en tynn film direkte på neglen og neglebåndet For det andre inneholder den vitamin E, Omega 3 og 7 ulike oljer som er kjent for å gi næring.

15. Hvordan kvitter jeg meg med gamle hoder?

Det beste er å kaste de gamle hodene i restavfallet. Det er ingen spesielle krav mht. å kaste gamle hoder.

16. Kan jeg bruke enheten på barnet mitt?

Nei. Neglene på småbarn er for myke til at de kan files eller pusses. Vi tror heller ikke at småbarn bryr seg det minste om hvorvidt neglene deres glinser eller ei.

17. Kan jeg bruke enheten på hunden eller katten min?

Scholl Velvet Smooth elektronisk neglepleiesystem ble kun utformet med tanke på mennesker. Dyrenes negler er hardere enn våre, og katter og hunder vil kanskje ikke reagere som du venter når de hører og føler en elektronisk neglefil.