Scholl Lights Black 60 denier - XS, S, M & L

Trykket plasseres fra ankelen og oppover og gir ny energi til trøtte og tunge bein.

Produktfunksjoner

  • Pustende strømpebukse
  • Varer opptil 100 vask
  • Scholl FIBRE FIRM™-teknologi

Innhold i produktpakken: 1 EA

Produktbeskrivelse

Scholl Light LEGS™ – bena dine visste ikke at de kunne føle seg så bra.

Ugjennomsiktig 60DEN-strømpebukse med fantastisk følelse og utseende.Gradert kompresjon som strammer opp og former beina dine. Pustende strømpebukse som varer opptil 100 vask uten å miste form og farge. Superkomfortabelt tøyelig garn med trykk for velproporsjonerte ben.

Scholl FIBRE FIRM™-teknologi: Trykket plasseres på bestemte områder fra ankelen og oppover for å motvirke trøtte og tunge bein.

77 % polyamid, 23 % elastan. 60 Denier (DN)-utseende, ugjennomsiktig, fordelt kompresjon 3,5 mmHg – 10 mmHg

For å få best ytelse fra Scholl Light LegsTM-kompresjonstrømpebukse, er det viktig å følge instruksjonene nedenfor. For at strømpebuksen skal vare bør du sørge for at finger- og tånegler ikke har skarpe kanter, som kan forårsake rifter eller hull. Fjern smykker som kan henge seg fast i strømpebuksen. 1. Samle strømpebuksen med tomlene i tå-området, og trekk den forsiktig over foten. 2. Ta på strømpebuksen ved å forsiktig strekke den oppover et ben, og gjenta med det andre benet. 3. Samle linningen og fest den komfortabelt rundt midjen din. Juster strømpebuksen ved legg, ankel og tå ved å forsiktig klemme og manøvrere den. Nå sitter Lights Legs som den skal.

Product Code: 5701092113030