Scholl Light Legs Black 20 denier - XS, S, M & L

Trykket plasseres fra ankelen og oppover og gir ny energi til trøtte og tunge bein.

Produktfunksjoner

  • Pustende strømpebukse
  • Varer opptil 50 vask
  • Scholl FIBRE FIRM™-teknologi
  • Scholl Ladder-LOCK™-teknologi

Innhold i produktpakken: 1 EA

Produktbeskrivelse

Scholl Light legs™ – bena dine visste ikke at de kunne føles og se så bra ut.

Gjennomsiktig 20 DEN-strømpebukse med fantastisk følelse og utseende. Gradert kompresjon som strammer opp og former beina dine. Superkomfortabelt tøyelig garn med målrettet trykk for formede og velproporsjonerte ben. Pustende strømpebukse som varer opptil 50 vask uten å miste form og kompresjon.

Scholl FIBRE FIRM™-teknologi: Trykket plasseres på bestemte områder fra ankelen og oppover for å motvirke trøtte og tunge bein.

Scholl Ladder-LOCK™-teknologi: Benytter spesialdesignet fabrikat som forhindret at rifter blir til hull.

70% polyamid, 30% elastan. 20 Denier (DEN)-utseende, gjennomsiktig, fordelt kompresjon 3,5 mmHg – 10 mmHg

For å få best ytelse fra Scholl Light LegsTM-kompresjonstrømpebukse, er det viktig å følge instruksjonene nedenfor. For at strømpebuksen skal vare bør du sørge for at finger- og tånegler ikke har skarpe kanter, som kan forårsake rifter eller hull. Fjern smykker som kan henge seg fast i strømpebuksen. 1. Samle strømpebuksen med tomlene i tå-området, og trekk den forsiktig over foten. 2. Ta på strømpebuksen ved å forsiktig strekke den oppover et ben, og gjenta med det andre benet. 3. Samle linningen og fest den komfortabelt rundt midjen din. Juster strømpebuksen ved legg, ankel og tå ved å forsiktig klemme og manøvrere den. Nå sitter Lights Legs som den skal.

Product Code: 5701092113313