Smertelindrende Innleggssåle

Hvorfor Scholl In-Balance™ Smertelindrende Innleggssåle? 

Føttene bærer opptil 500 tonn trykk i løpet av dagen. Når denne vekten ikke fordeles jevnt, kan det føre til vonde områder med høyt trykk. Scholl In-Balance™ Smertelindrende Innleggssåle er formet etter føttene for å gi klinisk dokumentert trykkavlasting. Stablisering – feiljustering av fotens posisjon kan føre til unaturlig gange. Dette belaster føttene og kan bevege seg oppover i kroppen og føre til kne-, hofte- eller korsryggsmerte. Scholl In-Balance™ Smertelindrende Innleggssåle bidrar til å stabilisere føttenes posisjon slik at du kan gå naturlig. Bruksanvisning: Påse før bruk at produktet passer godt i skoen, og ta om nødvendig ut den eksisterende innleggssålen. For noen kan det ta tid å få smertelindrende innleggssåler til å føles behagelige siden føttene er nødt til å venne seg til innleggssålens strukturelle egenskaper, så en innkjøringsperiode kan være nødvendig.

Hæl- og ryggsmerter kan starte fra føttene

Smerte i nedre del av kroppen kan bremse hverdagsaktivitetene. Ujevn trykkfordeling eller feiljustert fotposisjonering kan ha negative virkninger som fører til smerte i den nedre delen av kroppen. Scholl In-Balance™ Smertelindrende Innleggssåler bidrar til å lindre smerte i nedre del av kroppen som skyldes at du har stått hele dagen. De er utviklet i samarbeid med et team biomekaniske eksperter og har en Motion Control Structure®. De er utviklet for å fungere på tre måter: Støtdemping, trykkfordeling og stabilisering.

Støtdemping

Hjelper umiddelbart med å absorbere spenningsinduserende støt gjennom underkroppen.

Trykkavlastning

Tilpasser seg føttene for å spre vekten mer jevnt og redusere trykket.

Stabiliserende

Hjelper til å stabilisere fotens posisjon slik at du kan gå naturlig.

Scholl In-Balance™ Smertelindrende Innleggssåle Hæl

Trykk på leddbånd og sener kan føre til hælsmerte. Hælsmertelindrende innleggssåler har en dobbeltsjiktig dempingsgel med fleksibel støtte for å lindre hælsmerte knyttet til plantar fasciitis eller hælsporer.

Følg stegene

Scholl In-Balance™ Smertelindrende Innleggssåle Korsrygg

Støt når du går kan stige opp i nedre del av kroppen og føre til smerte. Korsryggsmertelindrende innleggssåler leveres med hælkopp for å redusere spenningsoverføring til korsryggen. Det er en innleggssåle i full lengde for å støtte hele fotens posisjon og hindre områder med høyt trykk, slik at belastningen fordeles jevnere.

Følg stegene

Scholl In-Balance™ Smertelindrende Innleggssåle Fotbue

Fotbuesmertelindrende innleggssåler har omhyggelig fotbuestøtte som kan bidra til å avlaste spenning forårsaket av en nedsenket fotbue.

Følg stegene

Scholl In-Balance™ Pain Relief Knee to Heel Insoles

Den dype hælkappen reduserer sammen med fotbuestøtten spenning i beina og føttene, og bidrar til å dempe smerter i knærne. Vanlig ¾ ortotisk. Bidrar til å lindre smerte i knær, hæler og verkende ben forårsaket av trykk når en går. 

Følg stegene