Scholl GelActiv Såler

Utformet slik at de passer alle sko.

De nye Scholl GelActiv innleggssålene motvirker trøtthet og smerter i føttene og er spesialutviklet for to forskjellige behov.

GelActiv Everyday

Everday-innleggssåler til hverdagsbruk.

Enten du vil handle lenger, ta en rolig spasertur med familien eller en rask gåtur rundt kvartalet, støtter de nye Scholl GelActiv Everyday-innleggssålene føttene, slik at du kan ha det behagelig hele dagen.

Passer best for:
• Hverdagssko
• (Ankel)støvletter
• Joggesko/sportssko

GelActiv Sport

 

Sport innleggssåler for støtte

Med nye Scholl GelActiv Sport innleggssåler kan du trene enda lenger. Disse innovative innleggssålene absorberer støt og reduserer trykk på leddene

Passer til:
• Joggesko
• Sportsko

GelActiv Work

Work-innleggssåler for å få støtte hele dagen.

GelActiv-teknologien demper belastningen når føttene treffer bakken, og gir langvarig støtte. Dette er særlig nyttig hvis du går og står mye på arbeid. På den måten kan du arbeide så lenge du vil.

Passer best for:
• Arbeidssko
Hverdagssko 
• Sportssko

 

Erfaring og innovasjon i skjønn forening.

Den perfekte balansen mellom støtdemping og støtte.

Den nye Scholl GelActiv-teknologien omfatter to gelétyper som har vist seg å absorbere selv de minste støt og effektivt redusere belastningen under gåing og løping. Den fastere geléen støtter fotbuen og hælen, mens den mykere geléen gir støtdemping av høy kvalitet og enda større støtdempende virkning.

De nye Scholl GelActiv-innleggssålene kan tilpasses individuelt slik at de passer alle skostørrelser. Og takket være det enestående grepet på undersiden glipper de ikke når de er satt inn.

Innleggssålene kan også rengjøres og brukes på nytt: Det er bare å tørke av dem med lunkent såpevann.

 

100 års erfaring.

Vi er fortsatt drevet av lidenskapen og verdiene til vår grunnlegger, Dr. William Mathias Scholl: Vi mener at sunne føtter gir økt komfort og velvære – og det er nettopp det vi tar sikte på å levere med produktene våre.

Scholl GelActiv-teknologi.

Den unike og innovative GelActiv-teknologien omfatter to gelétyper som effektivt absorberer støt og reduserer belastningen av føttene: en fastere gelé som støtter fotbuen og hælen, og en mykere gelé som sikrer optimal støtdemping.

Si farvel til verkende føtter.

Tips om hvordan du unngår slitne og verkende føtter.