Scholl In-Balance Smertelindrende Innleggssåle Korsrygg, Size M: 40-42

Produktfunksjoner

  • Tar umiddelbart opp spenningsinduserende støt gjennom underkroppen
  • Følg føttene for å spre vekten mer jevnt og redusere trykket 
  • Stabiliserer fotens posisjon slik at du kan gå naturlig

Innhold i produktpakken: 1 EA

Produktbeskrivelse

Støtter fotens posisjon, noe som kan påføre korsryggen mindre spenning. Det nye sortimentet av Scholl In-Balance® smertelindrende innleggssåler er utviklet av et team av biomekaniske eksperter. Alle våre smertelindrende innleggssåler har en Motion Control Structure®: Riktig form og kombinasjon av materialer for å gi ekstra støtte for spesifikke områder av foten. Innleggssåle i full lengde for å støtte hele fotens posisjon og hindre høytrykksområder, der belastningen fordeles jevnere. Hælkappe med overlegen støtdemping for å påføre korsryggen mindre spenning.·   ·   ·   

• Size S, 37-39,5: SKU 3076748
• Size M, 40-42: SKU 3076738
• Size L, 42,5-45: SKU 3076749

Påse før bruk at produktet passer godt i skoen, og ta om nødvendig ut den eksisterende innleggssålen. Hælen på innleggssålen må plasseres mot baksiden av skoen, og enden bør om nødvendig klippes til ønsket størrelse etter retningslinjene på produktet. 

For enkelte kan det ta litt tid å bli bekvem med smertelindrende innleggssåler. Føttene er nødt til å venne seg til innleggssålens strukturelle egenskaper, så en innkjøringsperiode kan være nødvendig. Begynn om nødvendig å bruke gradvis ved å ha på In-Balance smertelindrende innleggssåler et økende antall timer hver dag til du kan ha dem på hele dagen.
Hvis smerten vedvarer, skal du avslutte bruken og søke råd hos helsepersonell.

EA_3076738

Product Code: 5701092114075