Scholl Velvet Smooth Fotfil Wet & Dry

Produktfunksjoner

  • Spesialutviklet til bruk på tørr eller våt hud i dusjen eller i badekaret
  • Silkeglatte føtter allerede etter første gangs bruk
  • Batteridrevet med oppladbare litium-ion-batterier
  • Fjerner overflødig hard hud skånsomt og effektivt
  • Med to hastighetsinnstillinger for individuelt tilpasset fjerning av hard hud

Innhold i produktpakken: 1 EA

Produktbeskrivelse

Den nye Scholl Velvet Smooth Wet & Dry er oppladbar og uten ledninger. Den kan både brukes på tørr og våt hud i dusjen eller i badekaret. Takket være det spesialutviklede rullehodet fjernes overflødig hud allerede ved første gangs bruk. To hastighetsinnstillinger gjør at du kan skape en personlig rutine for effektiv og skånsom fjerning av hard hud.

Ved regelmessig bruk: Sikre at rullehodet er satt ordentlig inn i fotfilen. Bruk ikke uten atrullehodet er festet. Slå av og på ved trykke på . Bruk for å veksle mellom lav og høy hastighet. Skyv forsiktig rullehodet over hard hud og fortsett til du oppnår ønsket nivå av mykhet. Fotfilen vil stoppe hvis du trykker for hardt. Tørk eller skyll føttene for å fjerne overflødig død hud og tørk føttene. Bruk fuktighetskrem og massér inn i de fantastisk myke føttene dine!

Ikke egnet for diabetikere.Forholdsregler: Brukes kun til hard hud på føttene. Fotfilen må ikke brukes på noe annet sted på kroppen. Brukes kun til tiltenkt formål. Oppbevares utilgjengelig for barn. Må ikke brukes på det samme område i mer enn 3-4 sekunder av gangen. Stopp bruken umiddelbart dersom irritasjon eller ubehag oppstår. Må ikke brukes på ødelagt, sår eller irritert hud. Vær alltid obs på sklifare ved bruk av produktet i fuktige omgivelser. Fotfilen må ikke holdes under vann i lange perioder av gangen. For å lade batteriet, bruk kun den avtakbare forsyningen som følger med dette apparatet. Fotfilen kan kun brukes med ladedokken som følger med produktet. Ikke bruk fotfilen mens den lader.ADVARSEL: Løsne fotfilen fra ladedokken før rengjøring i vann. Ladedokken er ikke vanntett og må ikke lades i nærheten av vann, skylles under vann eller brukes med våte hender. Ledningen kan ikke erstattes. Hvis ledningen er skadet, må apparatet kasseres. Hold langt hår og klær unna fotfilen når den er i bruk.

Product Code: 5900627066555