Vinterguide til innleggssåler

 

Med vinteren over oss, er det viktig å forsikre seg om at de splitter nye vinterskoene er så komfortable som mulig. Da kan det være en god idé å gå til innkjøp av innleggssåler.

 

Forebygge komplikasjoner

På vinteren er det viktig å regulere temperaturen rundt føttene dine så du ikke utsetter dem for ekstreme kalde eller varme temperaturer.

Bruk sokker som passer og sko som puster. Hold føttene varme ved å bruke varme sokker, og gjerne i flere lag – slik som du gjør på resten av kroppen på ekstra kalde dager. Ved å beskytte føttene mot både kulde og varme unngår du langvarige skader og problemer.

 

Hvordan innleggssåler kan hjelpe

Innleggssåler tar presset fra føttene dine ved å gi dem demping og ekstra støtte, og hjelper dermed med å forebygge at føttene blir trette. Scholl har et utvalg av innleggssåler til både hverdag og arbeid.

Ettersom vi tilbringer mer enn halve tiden av livet på føttene er det viktig å ta vare på dem – enten du trasker gjennom snø på vei til jobb, eller er ute og leker i snøen hele dagen.

Scholl GelActive innleggssåler gir deg støtte og komfort, så vel som de hjelper til med å regulere temperaturen på føttene dine. Jo mer polstring og beskyttelse mellom underlaget og undersiden av føttene dine, jo bedre!

 

Oppnå balanse

Vind, regn, snø og is kan gjøre at bakken blir veldig glatt, og det kan være vanskelig å holde balansen når man er ute og går på vinteren. Da kan det være veldig lurt å bruke innleggssåler. Sålene gir føttene demping og beskyttelse, og hjelper deg med å holde balansen.

Noen innleggssåler (for eksempel Scholl GelActive innleggssåler) har to typer demping: én hardere demping for å gi støtte til fotbuen og hælen, og én mykere demping for å gi ekstra komfort og stabilitet som du trenger når underlaget ikke føles stabilt under føttene dine.

Innleggssålene gir et komfortabel og stabilt fundament som hjelper deg med å navigere i det vanskelige terrenget. I tillegg fungerer innleggssålene som mini-støtdempere, og forebygger hælsmerter og generelle smerter i føttene.

Så hva med å gå til innkjøp av Scholls GelActive innleggssåler i år? Vi lover at du ikke kommer til å angre. Og føttene vil takke deg.