Hardtarbeidende føtter: Hvordan innleggssåler for arbeidsdagen virker

 

Innersåler kan hjelpe med å få bort hælsmerter, samt redusere stress og belastning som føttene utsettes for i løpet av en lang arbeidsdag. Noen tror kanskje at vonde føtter og hælsmerter er en normal og unngåelig ting, men det stemmer ikke. Scholl GelActiv Work-innleggssåler er spesiallaget for folk som tilbringer store deler av arbeidsdagen på føttene. Disse innleggssålene reduserer trykket, stresset og belastning de arbeidsomme føttene utsettes for daglig. Men hvordan virker egentlig disse arbeidssålene? 

Hvordan innleggssåler virker

Innleggssåler for arbeid består av lag med gel-innlegg. Sålene puttes inn i skoene dine, og gir deg støtdemping mellom føttene og bakken, samt at føttene får både komfort og støtte. For å forsikre deg om at sålene passer ordentlig og er komfortable, følg instruksjonene på pakken, og bruk en god saks for å tilpasse sålene ned til riktig størrelse for deg. Når du så tar på deg skoene, vil du merke stor forskjell - nesten som du går på skyer.

Hva er hensikten?

Mange av oss tilbringer mye tid stående eller gående når vi er på jobb. Enten man driver med bygningsarbeid eller er servitør, vil føttene utsettes for et voldsomt press fordi man går og står i lange perioder i løpet av arbeidsdagen. Ved å gjøre skoene mer komfortable ved hjelp av innleggssålene kan føttene få hvile. Sålene letter nemlig trykket fra de sensitive områdene på foten, og gir også støtte til de muskler og sener som holder deg oppreist. Vi tilbringer faktisk så mye som 60 % av våre liv på føttene - og enda mer hvis vi står eller går på jobben. Derfor er det viktig å ta godt vare på føttene sine - de fortjener å behandles med både pleie og omsorg. Friske føtter uten skader vil dessuten hjelpe deg med å holde det gående lenger.

Redusere belastning og overdrevent trykk

Innleggssålene gjør at bevegelsene i føttene blir mer rullende, i tillegg til at de gir elastisitet som reduserer trykket føttene konstant utsettes for. Scholl GelActiv-teknologien er innovativ, og består av to lag med gel som effektivt absorberer støt og reduserer trykket mot føttene dine. Den mer faste og solide gelen støtter fotbuene og hælene, mens den mykere gelen gjør at du får optimal støtdemping. Scholl Innleggssåler er vaskbare, men bør uansett byttes ut hver sjette måned. Det kan faktisk være lurt å kjøpe to par og bytte dem ut daglig slik at de får tørket og man får redusert vond lukt som kan bygge seg opp når man bruker det samme paret hele tiden.

Scholl innleggssåler for arbeid

Scholl Work-innleggssåler er ikke den eneste typen såle i Scholls GelActiv utvalg av innleggssåler. Det finnes også en type for hverdagslig bruk. Sålene minker belastningen på føttene dine ved å absorbere støt effektivt og ved å redusere vekten på fotsålen. Work-innleggsåler passer bra til formelle sko, støvler og nesten alt i mellom som brukes til arbeid. Folk med yrker hvor man tilbringer lange dager på føttene vil ha stor glede av innersålene: det være seg alt fra postbud og kokker, til reparatører og folk i servicebransjen. De vil oppleve en betydelig forbedring i komfort på føttene, og vil også kunne nyte følelsen av å gå på skyer. Work-innleggssåle består av tre lag: et mer solid lag som gir styrke, et hardere som støtter fotbuen og hælen, samt en mykere gelpute som absorberer støt. 

Hva venter du på? Prøv Scholl GelActiv Work-innleggsåler i dag.