Vonde føtter


Lær mer om hvorfor føttene dine gjør vondt og hvorfor det er viktig å bruke riktige sko med god støtte.

Gå på skyer: Tips for maksimal fotkomfort

Plages du med smerter i hælene finnes det enkle ting du kan gjøre for å minimere disse smertene - samtidig som du maksimerer komforten. Altfor mange aksepterer smerten og trettheten de kjenner i føttene på slutten av en lang dag. Men det er slett ikke nødvendig. En god og ordentlig innersåle vil gi deg støtte gjennom hele dagen, og vil redusere smerten og trettheten. Hvilken lettelse det vil være å ha myke steg – nesten som å gå på skyer!

Oppdag

Hverdagshelter: Hvordan innleggsåler virker

Det finnes mange årsaker til smerter i hælene. Det kan for eksempel komme av at man rett og slett har vært uheldig og slått seg, eller at man har dårlig holdning eller gange, eller at man bruker sko som gir lite støtte. I mange tilfeller vil derfor løsningen være bedre støtte til føttene. I tillegg kan det også hjelpe å la slitne og verkende føtter hvile etter en lang dag. Noen vil kanskje tro at verkende føtter er noe man bare må leve med, men det finnes faktisk en løsning på problemet!  Scholl GelActive Everyday-innleggssåler kan gi føttene den nødvendige støtte, i tillegg til å fungere som støtpute mellom deg og underlaget. Men hvordan virker de egentlig?

Oppdag

Hardtarbeidende føtter: Hvordan innleggssåler for arbeidsdagen virker

Innersåler kan hjelpe med å få bort hælsmerter, samt redusere stress og belastning som føttene utsettes for i løpet av en lang arbeidsdag. Noen tror kanskje at vonde føtter og hælsmerter er en normal og unngåelig ting, men det stemmer ikke. Scholl GelActiv Work-innleggssåler er spesiallaget for folk som tilbringer store deler av arbeidsdagen på føttene. Disse innleggssålene reduserer trykket, stresset og belastning de arbeidsomme føttene utsettes for daglig. Men hvordan virker egentlig disse arbeidssålene? 

Oppdag

 

Ut på tur, aldri sur. Tips til forebygging av trøtte og vonde føtter

Å komme seg ut på tur er en veldig fin måte å både holde seg i form og nyte naturen på, men hvis du har trøtte og vonde føtter kan det ødelegge hele gleden med de flotte og lange turene. Med våre tips kan du sørge for at føttene dine er klare for fantastiske eventyr i naturen.

Oppdag

Hvorfor føttene dine trenger god støtte

Hvis føttene dine gjør vondt, kan det være tegn på at noe er galt. For å forebygge smerte og for best mulig komfort for føttene dine er det viktig å bruke riktige sko med ordentlig og god støtte.

Oppdag

Hva brukes innleggssåler til?

Vi tilbringer godt over halvparten av livet vårt på beina. Det er helt greit - et aktivt liv holder oss i form. Men tatt i betraktning at vi i gjennomsnitt går tre ganger rundt jorden i løpet av vår levetid, er det en stor belastning for føttene våre. Dette er grunnen til at mange mennesker ofte lider av slitne eller vonde føtter. Spesielt arbeidsfolk som trenger å være mye på føttene, så vel som de som liker aktive fotturer eller å jogge i fritiden kan få plager. For mange mennesker er dette blitt en "normal tilstand", men det trenger ikke å være sånn. 

Oppdag

Hvordan hælproblemer kan påvirke ryggen

Hælsmerter har ikke bare påvirkning på føttene dine, men også hvordan du går - noe som kan føre til andre negative konsekvenser, som for eksempel ryggsmerter. I denne guiden kan du lære mer om de ulike typene hælproblemer, samt tips til hvordan de skal håndteres.

Oppdag

Vintersport og føttene dine

Uansett om du går langrenn, kjører slalåm eller står på skøyter, kan vintersport være belastende for føttene dine. La oss se litt nærmere på de mest vanlige fotproblemene forbundet med vintersport, og hva man kan gjøre for å håndtere disse problemene.

Oppdag

Vinterguide til innleggssåler

Med vinteren over oss, er det viktig å forsikre seg om at de splitter nye vinterskoene er så komfortable som mulig. Da kan det være en god idé å gå til innkjøp av innleggssåler.

Oppdag