Gjør føttene klare for jobbfest!

 

Det er snart tid for fest - du har funnet fram kjolen og festskoene, men er føttene dine klare?
Hvis føttene har vært pakket inn i støvler og sokker siden sommersolen vinket farvel for måneder siden, er det ikke sikkert de er helt klare for å vises frem igjen. Først og fremst er det da viktig å sørge for at huden ikke er tørr. Skal du ha på deg fine sko, må du også ha fine føtter! I denne guiden gir vi deg noen gode tips til hva du kan gjøre.

Gi fuktighet til føttene daglig

Fuktiggjøring av føttene er like viktig som dusjing, tannpuss og påføring av deodorant, og bør derfor innføres som en del av din daglige skjønnehetsrutine. Daglig tilføring av fuktighet på føttene er den beste måten å holde tørr hud unna på. Dette kan gjøres raskt og enkelt med Scholl Velvet Smooth Dagkrem, som inneholder hyaluronsyre for å gi intensivt tilskudd av fuktighet. Kremen masseres på føttene så fort du har tørket dem etter dusjen på morgenen. Kremen absorberer raskt, og gjør føttene dine silkemyke hele dagen og natten igjennom.

Fotbad

Gi føttene dine litt pleie og velvære med regelmessige fotbad. Dette er veldig avslappende for hardtarbeidende, vonde føtter som har jobbet hele dagen. I tillegg inneholder Scholl Velvet Smooth Fotbad grønn kaviar, sjømineraler og vitamin E som kan gjøre underverker for føttene dine. Tilfør Scholl fotbad i en balje med varmt vann for å gi fuktighet og pleie til den tørre huden på føttene dine, og de vil bli både vakre og myke.

Tid for behandling 

For å virkelig bli kvitt den tørre huden på føttene, bør du gi dem all den fuktighet de trenger. Påfør Scholl Velvet Smooth Nattkrem på fotsålene dine etter fotbadet. Denne superfuktighetsgivende kremen har umiddelbar virkning på tørr hud. For en intensiv fuktighetsbehandling over natten, ta på deg bomullssokker når du legger deg om kvelden. Sokkene vil da «fange inn» fuktigheten, og du vil våkne neste morgen med vakre og silkemyke føtter. Da er føttene klare til å vise seg frem i dine fine festskoene dine!