Velvære

 
Helsetips fra topp til tå.

Den beste måten å velge sko på

Det er ingenting som er verre enn når du innser at de perfekte skoene du prøvde i butikken, er for vonde til å gå med. Her er en praktisk veiledning som skal hjelpe deg med å velge skoene som passer best for deg.

Oppdag

Fotsoneterapi

På fotsålene finnes det ekstremt mange nerveender, og det er ikke alltid mulig å stimulere alle bare ved å gå. Les mer om hvordan fotsoneterapi kan hjelpe deg med å slappe av.

Oppdag

Avlastning for slitne bein

Hvis du har slitne og tunge bein mot slutten av dagen, kan det skyldes at du har sittet i ro ved et skrivebord, eller at du har stått i ro lenge. Finn ut hvordan du kan unngå slitne bein.

Oppdag

Gjør føttene klare for jobbfest!

Det er snart tid for fest - du har funnet fram kjolen og festskoene, men er føttene dine klare? Hvis føttene har vært pakket inn i støvler og sokker siden sommersolen vinket farvel for måneder siden, er det ikke sikkert de er helt klare for å vises frem igjen. Først og fremst er det da viktig å sørge for at huden ikke er tørr. Skal du ha på deg fine sko, må du også ha fine føtter! I denne guiden gir vi deg noen gode tips til hva du kan gjøre.

Oppdag