Sprukne hæler


Lær hvordan du håndterer sprukne hæler!

Hva er hælsprekker, og hvordan blir du kvitt dem?

Huden din fungerer som et skjold. Den beskytter deg mot smuss og infeksjoner. Hvis huden er skadet, som for eksempel ved sprukket hud, vil den ikke kunne gi deg full beskyttelse. Sprukket hud er også smertefullt og skjemmende.

Oppdag

Hvordan unngå å få sprukne hæler

Det finnes mange ulike årsaker til at sprukne hæler oppstår – alt fra mangel på fuktighet til at du går mye med sandaler. Typiske symptomer er tørr hud som tykner og sprekker opp rundt hælene – og for mange er det både plagsomt og smertefullt. Men med god kunnskap om hva som er årsaker til tørr og sprukken hud kan du lettere forebygge og forhindre sprukne hæler.

Oppdag

Raske løsninger for sprukken hud om sommeren

Sommeren nærmer seg, og snart kan du glede deg over å bruke alle de fine sandalene og de åpne skoene igjen. Men du er kanskje ikke like glad for dette hvis hælene dine er tørre og sprukne. Fortvil ikke! Det finnes mange ulike metoder for få dem friske og vakre igjen. Hvis du starter allerede nå, vil du være klar i tide til sommersesongen!

Oppdag

Hvordan håndtere sprukken hud

Sprukken hud er et problem mange folk sliter med, og det finnes en rekke grunner til at det oppstår. For å finne den beste metoden for å behandle din sprukne hud kan det ofte være lurt å starte med å identifisere årsaken til problemet.

Oppdag

Ingen grunn til å skjule hælene dine!

Sprukne hæler er et vanlig fotproblem, men du behøver ikke gjemme bort dine favoritt sandaler av den grunn. Hvis du er en av de som skjuler hælene dine på grunn av sprukken hud vil du her få noen nyttige tips til hvordan du kan gjøre hælene dine myke igjen.

Oppdag