Vakre føtter

 

"En hjemmepedikyr er en perfekt måte å slappe av på, pleie kroppen og gjøre baderommet om til et velværesenter! Gi tærne litt kjærlighet en gang i uken."


1. Forberedelser
Sett frem alt du trenger for pedikyren på ett sted, og sett inn en lav og behagelig stol på badet. Hvis du vil lytte til musikk, er dette en god anledning til å slappe av til favorittlåtene dine.

2. Mykhet
Ta hånd om deg selv og bruk Scholl Exfoliating Cream med naturlig pimpstein og fruktsyrer for å eksfolierere og fornye huden. La huden tørke, og børst deretter av blandingen, slik at døde hudceller fjernes. 

3. Skjem deg selv bort
Hvis du vil gjøre føttene enda mykere, bruker du Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fotfil. De avanserte mikrorullene fjerner forsiktig områder med hard hud, slik at føttene dine blir behagelige og glatte.

4. Ta vare på føttene
Vask føttene raskt i varmt vann, og tørk av dem med et håndkle. Klipp de myke neglene, og fil hjørnene.

5. Ren lykke
Bruk Scholl Intensiv Fotkrem til Tør Hud for å gi fuktigheten et løft. Masser kremen forsiktig inn i føttene. Ikke glem mellom tærne! 

6. Perfekte negler
Lakker neglene. Begynn med klarlakk, og bruk tåspredere for å få et perfekt resultat. 

7. Flere farger!
Sett litt ekstra farge ved å dra penselen i lange strøk langs midten av neglen mot tåspissen. Gjør det samme på høyre og venstre side. Føttene dine ser fantastiske ut!