Neglepleie med minimal innsats

 

Mange kvinner ønsker skinnende og sunne negler, men fordi neglepleie som regel krever mye tid og innsats, er det dessverre noe som ofte blir nedprioritert.
Heldigvis finnes det nå en enkel løsning på hvordan du skal få vakre negler uten alt styret med å file dem manuelt. Scholl kan med sitt innovative hjelpemiddel enkelt gi deg fantastiske negler.

 

Det nye neglepleiesystemet fra Scholl

Scholl neglesett for tå- og fingernegler gjør det mye enklere å holde neglene vakre. Og det krever minimalt med innsats fra din side! Det finnes ikke en lettere måte å få naturlig og skinnende negler på. Scholls elektroniske Velvet Smooth neglepleiesystem kommer med tre hoder – en for hvert steg av prosessen:

1. Filehode – produktet filer neglene dine til ønsket form.

2. Pussehode – for å jevne ut og mykne neglenes overflate.

3. Poleringshode– for å gi en umiddelbar sunn og naturlig glans på neglene.

Du trenger ikke lengre streve for å fikse neglene, disse tre stegene gir enkelt fantastiske resultater.

Hvordan bruke Scholl Velvet Smooth

Det blir ikke enklere: velg ønsket hode, og følg instruksjonene som følger med settet. Jobb deg deretter gjennom alle de tre trinnene. Apparatet filer og hjelper deg med å få skinnende negler. Alt dette skjer automatisk og krever minimal innsats fra din side. Alt du trenger å gjøre er å skru på apparatet og holde det mot neglene dine, og så tar den seg av resten av jobben for deg.

Noen ideer 

Internett gir deg lett tilgang på en rekke inspirasjonskilder du kan følge for å lære mer om neglepleie, og om hvordan du skal få neglene dine til å se fantastiske ut. Det er mye der ute som du kan utforske og gå deg vill i: alt fra skjønnhetsveiledninger til fantastiske tips og ideer for neglene dine. Med Scholl blir neglepleie både lett og gøy!

Det blir lett å få velstelte negler både på hender og føtter med Scholl Velvet Smooth elektronisk neglepleiesystem

Det blir lett å få velstelte negler både på hender og føtter med Scholl Velvet Smooth elektronisk neglepleiesystem