Skjønnhet


Skjønnhet gjelder for føttene også

Vakre føtter

En hjemmepedikyr er en perfekt måte å slappe av på, pleie kroppen og gjøre baderommet om til et velværesenter!

Oppdag

Fiskebehandling

Fiskebehandling er en eksfolierende behandling som utføres ved hjelp av fisker i spesialakvarier. Det høres kanskje litt merkelig ut, men det er verdt å prøve det.

Oppdag

Neglepleie med minimal innsats

Mange kvinner ønsker skinnende og sunne negler, men fordi neglepleie som regel krever mye tid og innsats, er det dessverre noe som ofte blir nedprioritert.

Heldigvis finnes det nå en enkel løsning på hvordan du skal få vakre negler uten alt styret med å file dem manuelt. Scholl kan med sitt innovative hjelpemiddel enkelt gi deg fantastiske negler. 

Oppdag

10 gode tips for å få negler med wow-effekt.

Vil du ha vakre og skinnende negler, like velpleide og perfekte som om du akkurat har kommet ut fra skjønnhetssalongen? Ikke noe problem! Det er lett som bare det med disse 10 enkle hemmelighetene:  

Oppdag

Historien bak vakre negler

Med en glamorøs manikyr eller pedikyr kan man enkelt sette prikken over i’en på et nytt antrekk. Neglepleie har stadig blitt mer populært i de nyere tider, men hvor kommer egentlig denne neglebesettelsen fra? Har vi alltid vært opptatt av å ta vare på neglene våre? Vi tar en titt på historien til neglepleie, og ser nærmere på noen av de fantastiske hjelpemidlene som er tilgjengelige i dag…

Oppdag