VelværekvelderEn hyggelig velværekveld kan gjøre at både tærne og fotsålene dine både føles og ser mye bedre ut. For å gjøre det enda hyggeligere, kan du invitere dine beste venner hjem til deg sånn at dere kan ha en jentekveld sammen! Her er vår trinn-for-trinn-guide til hvordan du kan forberede en god velværeøkt for føttene dine slik at de blir vakre, myke og sunne... 


1. Forberedelser

Å skjemme seg litt bort med egenpleie er både behagelig og avslappende. Du kan starte med å skape rolige og spalignende omgivelser. Tenn noen duftlys og sett på litt beroligende bakgrunnsmusikk. Før du setter i gang med selve pedikyren, bør du sørge for at du har tilstrekkelig med rene håndklær, samt alle hjelpemidler lett tilgjengelig og et komfortabelt sted å sitte.

2. Kom i gang

Før du setter i gang med alt det andre, bør du håndtere eventuell tørr og hard hud på føttene dine. Noen mener at dette er den viktigste delen av pedikyren, ettersom myke fotsåler virkelig kan gjøre at føttene ser både velpleide og velstelte ut. På tørr hud kan du bruke Scholl Velvet Smooth elektriske fotfil. Denne har et rullehode som hjelper deg med å få bort hard hud både superkjapt og enkelt.

3. Ta et avslappende fotbad

Fyll en stor balje med varmt vann, og tilsett Scholl Velvet Smooth beroligende fotbad. Sett begge føttene i vannet, len deg tilbake og slapp av i ca. fem minutter for å la de fuktighetsgivende og rensende ingrediensene av grønn kaviar, sjømineraler og vitamin E virke på føttene.

4. Skrubb

Nå er det tid for å skrubbe føttene. Skrubbingen fjerner død og flassete hud på føttene og fotsålene, så vel som å få fart på sirkulasjonen og gjøre at føttene føles myke. Det er enkelt å lage din egen skrubb ved å bruke grov havsalt blandet med oliven- eller kokosolje. Masser denne blandingen godt inn over hele foten - både på oversiden og under på fotsålen - før du skyller og tørker føttene skikkelig.

5. Trim neglene og tilfør fuktighet

Nå som neglene dine er blitt mykere, er det mye enklere å klippe dem. Bruk en tåneglesaks, klipp hver negl rett over, og la det bare være igjen noen få millimeter av den hvite delen. Deretter filer du de skarpe kantene forsiktig med en neglefil. Så påfører du fuktighetsgivende fotkrem eller serum for at føttene både skal se bra ut og føles bra. For å gjøre neglene og neglebåndene myke, kan du påføre en dråpe neglepleieolje på hver negl, og deretter gni det inn på neglene og neglebåndene.

6. Skinnende resultater

Til slutt fullfører du pedikyren med å gi tåneglene dine et fantastisk, vakkert og skinnende resultat. I stedet for å påføre neglelakk, kan du prøve å få naturlig skinnende negler med Scholls elektroniske Velvet Smooth Neglepleiesystem. Dette verktøyet filer, pusser og gir skinnende resultater både raskt og enkelt. Bruk pussehodet for å jevne ut ujevnheter og glatte ut neglens overflate. Bruk deretter poleringshodet og polér neglens overflate i sirkelbevegelser. For å finne ut hvordan du skal bruke Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglepleiesystem, se vår video her.