Scholls ultimate guide til neglepleie på søndagskveldenDet er søndag kveld, og du gjør deg klar for uken som kommer. Nå har du en gyllen mulighet til å stelle neglene dine, men hvordan gjør man det egentlig? I denne guiden gir vi deg de beste tipsene til hvordan du kan gjøre klar neglene dine til en ny arbeidsuke. En deilig stek til middag, og favorittprogrammet ditt på TV. Det finnes ikke noe mer avslappende enn en søndagskveld tilbragt på sofaen hjemme. Men hva med å sette av tid til litt søndagsmanikyr også? Gjør manikyren til en del av kveldsrutinen på søndager, slik at neglene dine ser vakre og velstelte ut når du kommer på kontoret mandag morgen. Det vil definitivt gjøre inntrykk på kollegaene dine! 

1. Et avslappende bad

Sett stemningen for en velværekveld ved å finne frem noen myke og rene håndklær, tapp badekaret med favorittoljene dine, tenn duftlys og nyt et avslappende bad. Sørg for at neglene dine blir ordentlig rene mens du bader. Dette gjelder særlig hvis du har tilbragt uken med å jobbe i hagen. Hvis du vil se profesjonell ut på jobb, vil ikke møkkete negler gi det beste inntrykket.

2. Klipp og trim til perfekt form

Så fort du er ferdig med å bade, er det på tide å sette i gang. Hvis du har veldig lange negler, kan det være lurt å klippe dem litt med en neglesaks. Da blir neglene lettere å ha med å gjøre. Det er mange ting som kan være vanskelige å gjøre hvis du har altfor lange negler. Dessuten ser korte negler både mer stilig og sofistikert ut. Det er også finest når alle neglene er i samme lengde. Hvis neglene dine er i forskjellige lengder, bør du derfor klippe dem til samme lengde. 

For å få perfekte negler uten å måtte anstrenge deg så mye, kan du file dem med Scholl Velvet Smooth elektroniske neglepleiesystem. Dette settet inneholder et filehode som gjør at du kan lage ulike former på fingerneglene mer nøyaktig og presist enn med en manuell fil. I tillegg er det en mye mer skånsom måte å file neglene dine på, og det vil heller ikke gjøre at neglene svekkes og brekker – noe som kan skje når du bruker manuell fil på feil måte. 

Hva er den best egnede formen på neglen når du skal på jobb? En firkantet, oval form, hvor negletuppen bare er noen få millimetere over fingertuppen, ser klassisk og stilig ut - perfekt for kontoret.

3. Puss og la det skinne

Hvis du vil ha vakre negler som krever lite vedlikehold, er det et godt tips å droppe neglelakken. Avskallet neglelakk er ikke veldig pent, og hvis du har en travel uke på jobb, er det lite sannsynlig at du får tid til å ta på ny neglelakk når det trengs. 

Du kan i stedet finne frem ditt Scholl Velvet Smooth elektroniske neglepleiesystem som er laget nettopp for å gjøre neglene dine perfekte – selv uten neglelakk. Bruk pusse- og poleringsfilene for å få vakre, skinnende negler. 

Bruk først pussefilen til å jevne ut negleoverflaten, og deretter poleringsfilen for å gi neglene en vakker glans. 

Resultatet? Skinnende, sunne og velstelte negler – selv uten neglelakk. Snakk om en perfekt start på uken!