Julegaver: Scholl Velvet Smooth-produkter

 

Hvilke neglepleieprodukter passer best å gi bort til jul? Her finner du gavetips til de som elsker manikyrer, pedikyrer og velstelte negler mer enn noe annet.


Gavetips:

 

  • Hjelp henne med å ta manikyrene og pedikyrene til et nytt og profesjonelt nivå med Scholls elektroniske Velvet Smooth neglepleiesystem - et elektrisk neglepleiesett som både raskt og enkelt filer, pusser og gir skinnende negler. 

    Ved hjelp av dette settet kan du helt uanstrengt få naturlige og skinnende vakre negler på bare noen minutter. Det spesielle filehodet er svært presist, og kan brukes til å file både tå- og fingernegler. I tillegg får du med et pussehode som jevner ut og gjør negleoverflaten myk, og et poleringshode som gir umiddelbare skinnende resultater.  • Hvis du vet at hun allerede har et Scholl Velvet Smooth neglepleiesystem, så kan du gi henne en pakke med ekstra filehoder. Hun vil da alltid ha et ekstra sett med filehoder tilgjengelig slik at hun kan ha profesjonelt velpleide negler på både tær og fingre til en hver tid. Filehodene varer opp til 12 uker ved regelmessig bruk.  • En annen gave som også gir sunne og skinnende negler er en nærende negleolje. Denne neglepleieoljen inneholder syv ulike oljer og vitaminer, og vil hjelpe med å holde finger- og tånegler skinnende vakre og naturlige. 

    Oljen masseres inn på neglene og neglebåndene én gang om dagen, og er perfekt å bruke etter en manikyr med Scholl Velvet Smooth neglepleiesystem. Dette er perfekte gaver for de som er opptatt av å ha velstelte negler, og i tillegg en fin anledning til å samles for en velværeøkt.

    Nå har de det de trenger for å få vakre og skinnende negler!