Festklar med Velvet Smooth

 

Med alle juleselskapene som er rett rundt hjørnet, er det viktig å ha festklare føtter. Lær mer om hvordan Velvet Smooth med diamantkrystaller enkelt kan hjelpe deg med å få vakre og myke føtter. 


Gjør deg klar til fest

Invitasjonene strømmer inn, og du har en rekke ulike fester du skal på i løpet av denne festlige sesongen. Men all denne feiringen gir ikke mye tid til velvære og egenpleie. Selv om festskoene dine er klare for all dansingen, er det ikke sikkert føttene dine er det. Dette kan du fikse ved å gi dem en rask og enkel ekspresspedikyr. 

Du vil spare tid, og du vil føle deg veldig bra når du stikker de myke og vakre føttene dine ned i festskoene.

  • Hvis festskoene dine er sandaler eller andre åpne sko, bør du forsikre deg om at tørr og hard hud ikke ødelegger for deg. Scholl Velvet Smooth med diamantkrystaller er en elektrisk fotfil som er svært enkel å bruke. Det mikroslipende rullehodet hjelper deg med å slipe bort hard hud – helt uanstrengt og supereffektivt. 

    Bruk den elektriske fotfilen på tørr hud før du bader eller går i dusjen for å få vakre og myke resultater umiddelbart. Du bør bruke fotfilen minst én gang i uken for å holde tørr hud og harde hæler unna, og for at føttene dine skal være festfine.  • Velvet Smooth kommer med tre ulike rullehoder. Den ekstra grove fjerner tykk og ru hud, den middels grove tar bort all overflødig hard hud, og det myke rullehodet gir en perfekt myk overflate. 

    Når du har slipt føttene med fotfilen, bør du smøre inn føttene med fotkrem. Fotkremen absorberer inn i de dypere lagene av huden, og dette skjer enda raskere og enklere når du på forhånd har skrubbet føttene. Prøv Scholl Velvet Smooth dagkrem - som er en oljefri og lett absorberende krem, og dermed ideell å bruke før en fest. Kremen inneholder nærende ingredienser som vitamin A, vitamin E og omega 6 for å trylle bort den tørre huden, og gjøre at føttene dine både ser og føles fantastiske ut!