En guide til hjemme-pedikyr

 

Regelmessig fotpleie

Regelmessig fotpleie er viktig for å forebygge tørr og hard hud på føttene. Det vil hjelpe deg til å få sunne, vakre føtter. En av de enkleste måtene å gjøre det på er med Scholl Velvet Smooth fotpleieserie. Denne må du prøve! Scholls Velvet Smooth elektriske fotfil gjør det lett og effektivt å fjerne hard hud fra føttene uten å måtte ta en kostelig tur til skjønnhetssalongen. Med sin ergonomiske form og rullehoder i tre forskjellige intensitetsnivåer, vil du med noen enkle trinn få vakre og myke føtter.

Velvet Smooth

Start med å vaske føttene, og tørk dem grundig før du begynner. Velg rullehode og sett det inn i enheten. Bruk ekstra grov for spesielt tykk og gjenstridig, hard hud og medium grov for å fjerne overflødig hard hud. Det fine rullehodet gir i sin tur en perfekt finish - hud som føles glatt som silke. 

Sørg for at du allerede har satt inn de fire AA-batteriene, og sett i gang din Velvet Smooth elektriske fotfil. Den er enkel å håndtere, og har en integrert sikkerhetsstopp som gjør den trygg i bruk. Beveg sakte rullehodet med lett til middels trykk og jevne bevegelser over områder med tørr hud som du ønsker å fjerne fra føttene. Unngå å presse for hardt, og ikke hold den på samme sted i mer enn 10 sekunder. 

Når du har behandlet alle de harde hudområdene, og føttene føles glattere kan du slå den av og skylle føttene for å fjerne overflødig tørr hud. Unn deg selv et beroligende og avslappende fotbad med Scholls Velvet Smooth Fotbad som inneholder MarineActivTM, Vitamin A,E og Omega 6. Fullfør pedikyren med Marine serum – det bidrar til å opprettholde fuktighetsbalansen i huden. 

Når du har tid til overs i hverdagen – anbefaler vi at du bruker Velvet Smooth dagkrem. Den absorberes i løpet av 60 sekunder, fetter ikke og er ideell for daglig bruk om morgenen. Hvis du foretrekker å vente med hudpleien til kvelden eller natten, kan du bruke du Scholl Velvet Smooth Nattmaske. Den gir føttene langvarig fuktighet og beskytter dem fra å tørke ut. Smør på nattmasken og ta på deg sokker for å la kremen trekke inn i huden. 

Når du er ferdig og skal rengjøre din Velvet Smooth elektriske fil, slår du den av og trykker på knappen på siden for å fjerne rullehodet. Dette kan skylles i vann under springen. Tørk over resten av enheten med en fuktig klut. Når begge delene er rene og tørre kan du montere dem. 

Oppbevar din Velvet Smooth på et trygt sted med sitt beskyttende deksel på – så er den klar til å brukes igjen neste gang!