Au! Å, nei… Jeg brakk en negl.

 

Vi har vel alle opplevd å brekke en negl, og det skjer typisk nok når vi er på vei et sted og vil at neglene skal se så bra ut som mulig. Det er ekstra irriterende hvis du faktisk er nøye når det kommer til neglepleie og legger masse innsats i å få neglene dine til å se bra ut. Hvis du ikke gjør noe med en ødelagt eller brukken negl, kan den gjøre mer skade og ødeleggelse - noe som kan bli veldig smertefullt. Her er noen tips til enkle og raske løsninger for å fikse en negl som har brukket. 


Teip den

Hvis du nettopp har tatt en manikyr for å gjøre deg klar for en kveld ute, trenger du ikke å få panikk. Det er ikke noen katastrofe. For en midlertidig løsning, kan feste en liten bit av en gjennomsiktig teip over området som er brukket. Du kan for eksempel bruke den typen teip som vanligvis brukes til gaveinnpakning, og som er lett å fjerne senere. Bruk en liten saks til å klippe teipbiten i passende størrelse (trenger ikke å være så veldig mye større enn det ødelagte området). Deretter fester du teipbiten forsiktig på neglen. Teipbiten vil ikke dekke til manikyren din, og i tillegg vil den hindre neglen fra å sette seg fast i klær og lignende. 


Klipp den

Hvis den brukne neglen er for ødelagt til å kunne fikses, er den beste løsningen å klippe neglen. Bruk en neglesaks for å klippe av skarpe eller taggete kanter som kan gjøre at neglen ødelegges mer. Deretter bruker du Scholl Velvet Smooth Elektrisk Neglepleiesystem. Dette verktøyet har 3 ulike hoder for filing, pussing og polering som kan hjelpe deg med å gi ny form til neglene på en enkel måte. Bruk filehodet til å forsiktig jevne ut røffe kanter. Så lenge neglen ikke har brukket såpass mye at den er altfor kort, kan du file neglen til samme form som de andre neglene dine. Du vil jo at alle neglene skal se like ut!