Få fantastisk hud: De mest effektive metodene for fjerning av hard hud

 

Hard hud er ikke noe lett tema, og dette gjelder særlig når det kommer til føttene. Hvis du har hard hud på føttene, vil du kanskje bare gjemme dem bort, i tillegg til at mange av oss også opplever smerter som følge av den harde huden. Heldigvis finnes det enkle måter å fjerne hard hud på og som gir deg fantastiske føtter som du stolt kan vise frem. Så fort du er ferdig med å lese dette, kan hard hud til og med være historie! 

Diamanter varer evig

En av de mest effektive måtene å fjerne ru og hard hud på er å file den ned. Scholls Velvet Smooth med diamantkrystaller er en effektiv fotfil som hjelper deg med å få føttene til å føles silkemyke og se fantastiske ut. Rulleren spinner i høy hastighet for å forsiktig pusse bort hard hud. Fotfilens myke og ergonomisk tilpassede håndtak er lett å holde i, og redskapet er svært enkelt i bruk. Det finnes tre ulike rullehoder til bruk på fotfilen, og hvert rullehode har hver sin korningsgrad – tilpasset de ulike behovene: Medium grov: for normal hard hud; Ekstra grov: for veldig hard hud; og Soft Touch: for en perfekt og jevn finpuss.

 

Gjør det i en fei

Scholls Velvet Smooth gir deg fantastiske føtter i en fei, og kan dermed også brukes når du har dårlig tid. Rulleintensiteten kan forandres til «Ekstra grov» hvis du har å gjøre med et ekstremt hardt lag av død hud som du gjerne vil få tatt fort. Det finnes også to andre intensiteter, «kraftig» og «ekstra varsom», og disse bruker du avhengig av mykheten i huden din, og effekten du er ute etter.

 

Trygt

Scholls Velvet Smooth er en veldig trygg behandling. Rullehodene er varsomme nok til å fjerne død hud uten å skade den friske huden under. Andre behandlinger som involverer skarpere redskaper kan være litt mer utfordrende å hanskes med, og det er nettopp dét vi har hatt i tankene i utviklingen av Velvet Smooth.