Hard hud


Lær hvordan du kan unngå hard hud på føttene.

Hvordan forebygge og behandle hard hud

Føttene våre bærer oss gjennom dagen hvor vi står, går og sitter i lange perioder av gangen. Vi tar ikke like godt vare på føttene våre om vinteren som vi gjør på sommeren. Føttene blir gjemt bort i varme, store støvler og får generelt mindre oppmerksomhet. Dermed økes sjansen for at hard hud utvikles. Føttene fortjener like mye omsorg som resten av kroppen din, så det er viktig å ha en god hudpleierutine for føttene dine - uansett årstid. Da vil du også være klar for å vise frem dine vakre føtter når sommeren kommer.

Oppdag

Få fantastisk hud: De mest effektive metodene for fjerning av hard hud 

Hard hud er ikke noe lett tema, og dette gjelder særlig når det kommer til føttene. Hvis du har hard hud på føttene, vil du kanskje bare gjemme dem bort, i tillegg til at mange av oss også opplever smerter som følge av den harde huden. Heldigvis finnes det enkle måter å fjerne hard hud på og som gir deg fantastiske føtter som du stolt kan vise frem.

Oppdag

Hvorfor er det så viktig å fjerne hard hud fra føttene dine?

Det er føttene som bærer oss hver eneste dag, men på tross av dette får de ofte ikke den pleie og omsorg de både trenger og fortjener. Selv om føttene ofte er ute av syne, bør de ikke være ute av sinnet. Hvis vi forsømmer føttene på denne måten vil det gå utover føttenes helse, velvære og skjønnhet. Men hvordan holder man egentlig føttene sunne og vakre? Nøkkelen her er å ha kunnskap om hard hud på føttene, og hvorfor det er så viktig å ta vare på dem - og gjøre det til en del av din daglige rutine.

Oppdag

Bli kvitt hard hud og få vakre føtter

Hard hud er et veldig vanlig problem. De gode nyhetene er at det enkelt kan fjernes hjemme. 

Oppdag

Fakta om hard hud

Kunnskap om hard hud er viktig - særlig hvis du plages av det. Her kan du lese våre fem beste fakta om riktig behandling av hard hud.

Oppdag