Viktigheten av regelmessig fotpleie

 

Hvis man ønsker sunne og vakre føtter er det helt essensielt å ta godt vare på dem. Dette kan innebære alt fra daglig påføring av fuktighetskrem, til trimming av negler og skrubbing av hud. En god fotpleierutine hjelper deg med å holde føttene vakre, og du kan med stolthet vise dem fram offentlig – og kanskje til og med ta et bilde av deg selv på stranden? 


Hver dag

La oss starte med det grunnleggende: å vaske føttene. Aller helst skal man vaske føttene daglig. I tillegg er det viktig å vaske dem med omsorg. Bruk en PH-vennlig såpe, og sørg for å vaske alle områder av føttene. Ikke glem hælene og huden mellom tærne! Dette vil redusere bakterievekst og svette, og i tillegg hjelpe med å få bort død hud. Det kan også være lurt å skrubbe huden. Smør inn føttene dine med Scholl Velvet Smooth nærende nattkrem før du legger deg om kvelden. Dette vil gi deg myke og vakre føtter neste morgen. Hvis du imidlertid heller foretrekker å ta på fuktighetskrem på morgenen, har Scholl også en dagkrem som holder huden fuktig gjennom hele dagen.

En gang i uken

Neglene på føttene bør trimmes og files regelmessig. Dette vil hjelpe med å forebygge oppsamling av svette og sopp under neglene. Hva med å sette av søndagskvelden til litt fotpleie? Scholl Velvet Smooth med diamant krystaller er perfekt til hjemmebruk. Settet består av tre ulike rullehoder som tar seg av den harde huden på føttene dine: Medium grov: for normal hard hud; Ekstra grov: for veldig hard hud; og Soft Touch: for en jevn finpuss. Regelmessig fotpleie gir sunne og vakre føtter, og minker også sjansen for infeksjoner. 

Du trenger ikke lenger gjemme bort føttene dine. Finn din fotpleierutine med hjelp fra Scholl.