Vakre og myke føtter etter ferien

 

Føttene får ofte mer oppmerksomhet før ferien enn noen annen gang, men hva skjer når du kommer hjem igjen? Etter en ferie trenger føttene ekstra pleie. Med de riktige produktene kan du raskt og enkelt gjenopprette deres glans, og holde føttene dine ferieklare året rundt.


Når ferien er over

Så fort ferien er over vil mange la fotpleierutinene forsvinne med brunfargen. Men det er veldig viktig å fortsette å pleie føttene. Hvis du har vært et sted med varmt klima har huden din kanskje blitt tørrere - særlig hvis du har gått mye rundt i sanden og tilbragt lange dager i solen. 

Hvis du har gått mye barbent kan det bidra til sprukne hæler og tykkere hud. På ferie bruker vi ofte også andre sko enn vanlig – enten det er nye sandaler, flip-flops eller et par med høye hæler. Og det er føttene våre som må ta konsekvensene av våre valg av skotøy i ferien. 

Hvis du har går med sko som ikke puster i varmt og fuktig vær kan du risikere å få med deg fotsopp som en suvenir i bagasjen. Da vil føttene dine trenge masse omsorg, så det er veldig viktig at du opprettholder en god rutine for fotpleie når du kommer hjem igjen.

Klar, ferdig, gå

Det er faktisk ikke så vanskelig å opprettholde den ferieklare følelsen når det kommer til føttene dine. Hvis huden din har blitt tørrere og hardere i løpet av ferien kan Scholl Velvet Smooth elektriske fotfil med diamant krystaller raskt og enkelt fjerne død hud. Du vil få vakre, myke og sunne føtter. Den er trygg og enkel å bruke, og krever mindre anstrengelse og kraft enn en manuell fotfil. Den bør absolutt være ditt nummer-én-verktøy for pedikyrperfekte føtter året rundt. 

For å hjelpe til med å lindre og mykne post-ferie-føtter er det viktig at du følger fotpleierutinen hver eneste dag. Bruk intensive fuktighetsgivende kremer som Scholl Velvet Smooth dagkrem - som inneholder MarineActiv TM, Vitamin A, E og Omega-6. Denne kremen kan gjenopprette fuktigheten i føttene dine på null komma niks.

Veien til fantastiske føtter

Når du har fått de ferie-fine føttene dine tilbake er det viktig at du opprettholder en god fotpleierutine slik at du beholder resultatet lengre. Litt oppmerksomhet hver dag er alt som skal til for vakre og sunne føtter.