Tøff vinter, myke føtter

 

Vinteren kan være kald, røff og nokså utfordrende for huden din, men det behøver ikke nødvendigvis gå utover føttene dine også. Finn ut hva som kreves for å opprettholde myke og vakre føtter på de kalde vinterdagene. 

1. Gi føttene dine litt ekstra pleie

På kalde vinterdager kan det være godt å pakke inn og gjemme bort føttene i tykke sokker og støvler. Men dette behøver ikke å bety at du glemmer å ta vare på dem før våren kommer. Regelmessig fotpleie er like viktig på vinterstid som det er på andre tider av året. En god fotpleierutine hjelper til med å forebygge hard og fortykket hud, så vel som å holde føttene dine vakre og myke. Prøv å sette av tid minst én gang i uken for en fotpleieøkt. Dette vil føttene dine takke deg for.

2. Skrubb føttene

Det er ikke bare i sandalsesongen det er viktig å fjerne hard hud. Regelmessig fjerning av hard hud på fotsålene ved hjelp av en fotfil, er viktig også på vinteren, og vil forebygge hard og fortykket hud. Ved å fjerne den harde huden, unngår du at føttene utsettes for press og smerte når du går. Hold føttene dine vakre og myke med Scholl Velvet Smooth eletriske fotfil med diamantkrystaller. Den har et rullehode som filer bort hard hud både raskt og enkelt. Du får mer tid til å slappe av på sofaen, og er samtidig klar for en fest når enn det måtte være!

3. Gjør fuktiggjøring av huden til en del av din skjønnhetsrutine 

Kombinasjonen av kaldt vær ute og varm og tørr sentralfyring inne, kan gå utover fuktighetsnivået i huden din. Det går særlig utover huden i ansiktet, men føttene våre tar også en stor del av støyten. Huden på fotsålene og hælene blir tørr, og verste fall faller noe av huden av, og dette kan etterlate seg smertefulle sprekker.

Innfør fuktiggjøring av føttene i din daglige skjønnhetsrutine (akkurat som med tannpussen), og bli kvitt problemene. Bruk en spesielt formulert fotkrem rik på fuktiggjørende ingredienser som vil hjelpe deg med å bli kvitt den tørre huden.

Scholl Velvet Smooth nærende nattkrem er perfekt for kosekvelder. Masser det inn i føttene dine før du legger deg om kvelden og ta på deg bomullssokker slik at du holder på fuktigheten. Neste morgen vil du våkne med silkemyke føtter.

Det kunne ikke vært enklere!