Skjem bort føttene dine!Lukk øynene og drøm deg bort til dette: rolig, døyvende musikk, og en deilig eim av duftlys får deg til å slappe av. Ser du for deg et fem-stjerners spa? Det behøver det ikke å være! Vi ville vel alle elsket å tilbringe vår høyt verdsatte alenetid med å bli behandlet som en rockestjerne eller som en kongelig, og på slutten av behandlingen ha myke og vakre føtter. I realiteten er det ikke alltid at budsjettet vårt tillater oss denne luksusen. Det som uansett kanskje overrasker deg, er hvor lett spafølelsen kan gjenskapes i ditt eget hjem, og da spesielt når det kommer til å skjemme bort føttene dine. La oss ta en titt på hva du kan gjøre for å gi deg selv spaopplevelsen hjemme på ditt eget bad!

Den perfekte atmosfære for å skjemme bort føttene dine
Ta deg litt tid til å gjøre rommet klart: tenn lys, brenn røkelse og sett på rolig musikk. Disse elementene fra spaopplevelsen kan kanskje virke litt unødvendige, men de kan spille en viktig rolle. Den dempede belysningen, de behagelige duftene og den avslappende musikken vil redusere stressnivået - og øke velvære. 

Ta et langt bad
Slapp av enda mer med å ta et langt boblebad. Dette har en dobbel hensikt: ikke bare får du bekymringene til å forsvinne, men det hjelper også med å forberede huden for de ulike behandlinger du ønsker. Et ordentlig bad vil gjøre huden mykere og mer klar for behandling – noe som er spesielt viktig når du skal prøve å kvitte deg med død hud. Et annen, og kanskje uventet, resultat av avslappingen er at behandlinger som fjerning av tørr hud blir mer komfortabelt fordi huden er mindre sensitiv når stressnivået er redusert. 

Behandlinger
Dette er hva alt handler om. Atmosfære og avslappende elementer er viktige, men du går ikke på spa kun for duftlys og et bad, men også for de ulike behandlingene som tilbys der. Det finnes også en rekke ulike hjemmebehandlinger å teste ut, som ansiktsmasker, kroppskrubb, voks og hårfjerningskremer, men få av dem er så avslappende og nyttige (og oversett) som fotbehandlingene. Velvet Smooth Range dekker de ulike behandlingene - alt fra pedikyr til fjerning av blemmer. De ulike fotlidelsene kan bli tatt hånd om i tillegg til at føttene blir enda vakrere etter behandling. Føttene er undervurderte helter i våre hverdagsliv. De er der alltid for deg og tar deg dit du trenger å være, så nå er det på tide å gi føttene den feiringen de fortjener. Sett av tid til dem i din daglige rutine, og unn dem litt pedikyr nå og da! Bygg deg opp et utstyrssett med alle nødvendighetene for god pedikyrbehandling: negleklippere, neglefiler og død-hud-fjernere, og selvfølgelig Scholl Velvet Smooth with Diamond Crystals, samt Scholls tre ulike typer rullehoder (Medium grov: for normal hard hud; Ekstra grov: for veldig hard hud; og Soft Touch: for en jevn finpuss). Ta en titt på Scholls Velvet Smooth utvalg av produkter som kan hjelpe deg med å ta våre på føttene dine, og gjøre dem både komfortable og vakre.