Fotpleie & Pedikyr


Tips for vakre føtter

Tips til myke, vakre føtter

Vi elsker alle å ta frem sandalene når sommeren endelig kommer. Men føttene våre er ikke nødvendigvis like sommerklare som vi er?  Dessverre er føttene våre ofte den delen av kroppen vi tar minst vare på. Om hard hud ikke blir fjernet, kan den sensitive huden sprekke og bli mer utsatt for bakterier. Tørr, flassende og hard hud bør derfor behandles jevnlig.

Oppdag

Hvordan gjøre føttene vakre og klare for sommersesongen 

Selv om sommeren ofte føles som om den er milevis unna, har den for vane å komme når du minst venter det – og du blir like overrasket hver gang. Heldigvis er det ikke så mye som skal til for å gjøre føttene vakre og klare for sommersesongen.

Oppdag

Skjem bort føttene dine!

Lukk øynene og drøm deg bort til dette: rolig, døyvende musikk, og en deilig eim av duftlys får deg til å slappe av. Ser du for deg et fem-stjerners spa? Det behøver det ikke å være! Vi ville vel alle elsket å tilbringe vår høyt verdsatte alenetid med å bli behandlet som en rockestjerne eller som en kongelig, og på slutten av behandlingen ha myke og vakre føtter.

Oppdag

Din sjekkliste for hjemmepedikyr for myke, vakre og sommerklare føtter 

Sommeren nærmer seg (og for noen er den allerede her), og det er nå den perfekte tiden for å gi deg selv en pedikyr for å gjøre føttene vakre for sesongen. Når solen bestemmer seg for å titte frem, vil du kunne ta på favorittsandalene uten å måtte bekymre deg for om føttene dine ser forferdelige ut.

Oppdag

Vakre føtter gjennom sommeren, og hvordan man skal unngå hard hud

Sommeren er en av de beste tidene på året. Denne årstiden bringer mye god mat, nok av unnskyldninger til å være utendørs, og ikke minst sommerferie! Dessverre bringer den også diverse utfordringer når det kommer til fotpleie. Mange mennesker er under den feilaktige overbevisning om at føttene kan klare seg selv, og at de ikke trenger ekstra pleie og oppmerksomhet. Men det stemmer ikke! For at føttene dine både skal se og føles bra ut, trenger de regelmessig pleie - og særlig på sommeren når du oftere går barbeint og i sandaler.

Oppdag

Viktigheten av regelmessig fotpleie

Hvis man ønsker sunne og vakre føtter er det helt essensielt å ta godt vare på dem. Dette kan innebære alt fra daglig påføring av fuktighetskrem, til trimming av negler og skrubbing av hud. En god fotpleierutine hjelper deg med å holde føttene vakre, og du kan med stolthet vise dem fram offentlig – og kanskje til og med ta et bilde av deg selv på stranden?

Oppdag

Vakre og myke føtter etter ferien

Føttene får ofte mer oppmerksomhet før ferien enn noen annen gang, men hva skjer når du kommer hjem igjen? Etter en ferie trenger føttene ekstra pleie. Med de riktige produktene kan du raskt og enkelt gjenopprette deres glans, og holde føttene dine ferieklare året rundt.

Oppdag

Kveldsrutiner for fotpleie

Mest sannsynlig har du allerede en eller annen kveldsrutine for kroppen og huden din. Hvorfor ikke inkludere føttene dine i denne rutinen? Føttene får som regel ikke den oppmerksomhet og pleie de fortjener. Vi presser dem inn i vonde sko og utsetter dem for store mengder belastning hver eneste dag, men glemmer å ta godt nok vare på dem.

Oppdag

Tøff vinter, myke føtter

Vinteren kan være kald, røff og nokså utfordrende for huden din, men det behøver ikke nødvendigvis gå utover føttene dine også. Finn ut hva som kreves for å opprettholde myke og vakre føtter på de kalde vinterdagene.

Oppdag

Vanlige pedikyrfeil og hvordan man skal unngå dem

Med litt tid og innsats vil du i løpet av en hjemmepedikyr få silkemyke føtter og perfekt polerte tånegler som vil gjøre alle misunnelige. 

Oppdag